Taler dine kollegaer/venner alle om escaperooms, og spekulerer du på,
hvad i alverden de er, og hvad de handler om?

Vi har svaret til dig her.

Et escaperoom er et 60 til 120 minutters opgavespil

Du og dit team samles i et temarum og har en time til at gennemføre din mission og "undslippe" rummet, eller finde en skat. En vellykket mission vil kræve, at du finder skjulte spor og løser udfordrende gåder i hele rummet. Så kig under tæppet, eller se gennem bøgerne i hylderne, og se nærmere på alle de malerier på væggen. Du kan finde en række numre, du har brug for til en kombinationslås eller en god gammeldags nøgle til en hængelås. Overalt ser du et potentielt spor til at komme ud af et rum eller en gåde, der venter på at blive løst. Men skynd dig, uret begynder at tikke det øjeblik du kommer ind i escaperummet!


Ring til os nu på 31191919, eller skriv til os her og få et spændende tilbud

Vores nye oplevelses/escape rooms

Det var noget af et puslespil at lave vores nye oplevelses/escasperooms, hvor virksomheder kan få en fantastisk oplevelse på 300 kvadratmeter med gåder, spil, fysiske udfordringer for blot at nævne lidt af de muligheder, der er her.
Vi har i øjeblikket et oplevelses/escape room på 300 kvadratmeter, der kan deles op i to rum og et rum, der består af to værelser, hvor man skal finde ud af en hemmelig kode for at komme fra det ene værelse til det næste, hvor løsningen findes.
Blackjack

Kan du vinde ved Blackjackbordet.

Nyd opgaverne i behagelige omgivelser

Løs opgaverne samtidig med at du nyder en kop kaffe eller andet.

>