På Ulbækgård bruger vi SG Reporting Intelligence, som er udviklet af specialiserede ESG-konsulenter med årtiers erfaring. Teknologien bag ESGRI, er designet til at give magten tilbage i hænderne på små og mellemstore virksomheder (SMV'er), der ønsker at påbegynde deres ESG-rejse, holde sig foran skiftende lovgivning eller opfylde kunder/klienters ESG-krav.

Med ESGRI gør vi det muligt at vurdere alle dine leverandørers ESG-risici i realtid ét sted.

ESGRI har udviklet en avanceret teknologi, som vi anvender for at assistere enhver virksomhed, der stræber efter at være mere ansvarlig, etisk og produktiv, så de kan forblive konkurrencedygtige. Vores nyligt lancerede program gør det nemmere for enhver virksomhedsejer, stifter, direktør, CFO, bæredygtighedsfagperson, juridisk afdeling, indkøb- eller salgsafdeling at navigere i de forskellige miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige sammenhænge.

Vi hjælper virksomheder med at forstå og håndtere det brede udvalg af ESG-handlinger, som kunder, klienter, aktionærer og finansielle institutioner nu forventer i enhver forretningsrelation. Ved hjælp af ESGRI hjælper vi også virksomheder med at realisere de kommercielle fordele ved ESG og træffe datadrevne beslutninger for at afbøde risici, opbygge modstandsdygtighed og kapitalisere på vækstmuligheder.

Med ESGRI som vores teknologiske fundament, er ESG Kapital den bedste kilde til alt om ESG for din virksomhed.

>