Finn Ulbæk

Ejer og nittende generation på Ulbækgård

Fra 1983 udviklede jeg EU projekter og var konsulent på iværksætterprojekter og projekter under Den Europæiske Socialfond. Sideløbende underviste jeg i alt fra komplicerede regnskabsprogrammer, assertion, storytelling, intensive kurser i udtale til NLP med mere. Ligeledes udviklede jeg nye metoder til hvordan man kan tilegne sig ny viden og huske den allerede tillærte.

Derudover var jeg chef for forskellige edb afdelinger og har skrevet et utal af instruktions-manualer til forskellige edb-programmer. Endvidere har jeg specialiseret mig i edb-undervisning og formidling og har udviklet nye undervisningsmetoder på en række områder, hvor jeg inddrager de forskellige indlæringsmetoder og kombinerer dem med min baggrund inden for psykologi. Senest indenfor sociale medier og e-training, hvor mit nyeste koncept, der går på tværs af flere programmer er ved at blive implementeret i Norge og Holland og i USA.

I de senere år har jeg også haft fokus på coaching af elitesportsfolk og udvikling og gennemførsel af teambuilding arrangementer for virksomheder og har de største firmaer, såsom Mærsk og Lego i Danmark som kunder.

Ligeledes rådgiver og udvikler jeg systemer til online undervisning og er med hvor isen brydes i forbindelse med den nyeste teknologi m.m. Dette sker via de nationale og internationale netværk, jeg enten deltager i eller er medstifter af primært inden for områder som distance læring, experiential læring og især sprogindlæring.

Ulbækgård, hvor det hele foregår, har været i slægtens eje i over 800 år og især den smukke riddersal med ægte våbenskjolde på væggene og tronsalen med tronen og smukke udsmykninger, hvor et par af de meget tidligere beboere kommer forbi en gang imellem, kan fremhæves

>